Κατηγορία: 4άρων αστέρων

Τα πολυτελή και άνετα δωμάτια καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Στο σύνολό τους υπάρχουν 85 δωμάτια, 55 δίκλινα (5 εκ των οποίων οικογενειακά/ συνδεδεμένα μεταξύ τους), 13 τρίκλινα και 17 μονόκλινα.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως κλιματιζόμενα, ηχομονωμένα και εξοπλισμένα με Mini Bar, τηλεφωνική γραμμή, στεγωτήρα μαλλιών, δορυφορική LCD TV, πρόσβαση στο Internet και ηλεκτρονικό ντουλάπι ασφαλείας. Τα μπάνια είναι επενδυμένα με μάρμαρο άριστης ποιότητας και εξοπλισμένα με όλες τια απαραίτητες υποδομές.

Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα σε σύγχρονους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς με επιρροές γαλλικής πολυτέλειας. Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια με θέα στο βουνό ή τη θαλασσα.

Bar & Εστιατόριο
Tο bar και το εστιατόριο βρίσκονται στο κεντρικό σαλόνι και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε αφ' ενός να δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αφ΄ετέρου να χαρίζουν την ίδια αίσθηση πολυτέλειας σε λίγους ή περισσότερους επισκέπτες.

Αίθουσα εκδηλώσεων
Οι υπηρεσίες εκδηλώσεων προσφέρονται με μεγάλη ευελιξία. Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει εώς 90 άτομα για δείπνο εργασίας, συνέδριο, συνεστίαση ή χορό. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να οργανώσει και να φέρει εις πέρας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η πλήρως κλιματιζόμενη και εξοπλισμένη με σύγχονα οπτικοακουστικά μέσα αίθουσα εγγυάται την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Developed & Designed by Hyperon